Djelatnosti i usluge

Saznajte više informacija o djelatnostima i uslugama koje vam nudimo u sklopu svog svakodnevnog poslovanja

Cjenik naših usluga

Cjenik naših usluga

Na sljedećem linku možete pronaći detaljni cjenik naših usluga

Više informacija
Usluge parkinga i čuvanja vozila

Usluge parkinga i čuvanja vozila

Pula parking nudi usluge parkinga i čuvanja vozila na lokaciji Prilaz kralja Salomona 4. Vozila su prilikom čuvanja u ograđenom djelu i pod 24h video nadzorom sa noćnom zaštitarskom službom.

Usluge premještanja vozila

Usluge premještanja vozila

Pula parking nudi usluge premještanja i prijevoza vozila na području grada Pule.

Usluge prometne signalizacije

Usluge prometne signalizacije

Od dana 04.02.2009. godine temeljem ugovora s Gradom Pulom vršimo poslove održavanja postojeće vodoravne signalizacije te izrade nove na području Grada. Vršimo obilježavanje svih kolnih oznaka,tj. zebri, zaustavne linije, mjesta za invalide, parking mjesta, mjesta za taxi vozila, autobusna stajališta.

Projekti Pula parkinga

Projekti Pula parkinga

Želja nam je da vozačima i ostalim sudionicima u prometu, osim parkinga, pružimo i dodatne informacije koje im mogu biti korisne. Upravo zato smo napravili ovaj dimenzijama malen, ali sadržajem bogat priručnik koji svaki vozač može imati u svom vozilu. U tom priručniku svatko može pronaći neku informaciju, tumačenje ili sugestiju oko vožnje i ponašanja u prometu.

>> PRIRUČNIK (u PDF formatu) <<

Smart city riješenja

Smart city riješenja

„Sve veći broj turista stvorio je veliki pritisak na postojeća parkirališta u gradu Puli. U pokušaju ublaživanja poteškoća s pronalaženjem parkirnih mjesta, smanjenja prekoračenja plaćenog vremena parkiranja, povećanja rotacije parkiranih vozila kao i poboljšanja kontrole parkiranja, Pula Parking se kao poduzeće otvoreno prema inovacijama i tehničkom napretku odlučilo za implementaciju projekta digitalne kontrole parkiranja.

Projekt utjelovljuje uspješnu integraciju različitih sustava – automatskog sustava za prepoznavanje registarskih oznaka (ANPR sustav), sustava za naplatu i kontrolu parkiranja te više kanalne platforme za elektronička plaćanja. Infoartova iGeus platforma je kamen temeljac u integraciji raznih komponenti rješenja za digitalnu kontrolu parkiranja i daljnjoj orijentaciji grada Pule prema smart city rješenjima“.

Dr.Sc. Branislav Bojanić, direktor Pulaparking d.o.o.

Pozitivno mišljenje talijanskog časopisa Efficiency & Environment o sistemu parkirališnih senzora instaliranih na našim parkiralištima.

Ugostiteljske usluge

Ugostiteljske usluge

Pula parking u sklopu parkirališta Karolina ima otvoren caffe bar "Nimfej", te najmodernije opremljen javni wc prilagođen osobama s invaliditetom i previjalištem.

Lokacije parkirališta

Na interaktivnoj karti pronadjite najbliže parkirno mjesto sa označenim zonama