T: 052 210 470

Novosti

Novosti i obavijesti vezane uz naše poslovanje

Obavijest - zimsko radno vrijeme

Obavijest - zimsko radno vrijeme:


Obavještavaju se korisnici parkirališta da je od 01.10. 2020. godine nastupila promjena radnog vremena te je sada radno vrijeme svih parkirališta pon. - sub. od 07:00 - 20:00 sati.


Dosadašnje ulice III. ZONE (bijela 15,00 kn/ sat): Istarska (od križanja sa ulicom Dubrovačke bratovštine), Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Riva prešle su u II. ZONU (žuta 4,00 kn/sat).


Parkirališta Karolina - od 01.10.2020. godine nastupila je promjena cijene usluge parkiranja. Cijena svakog započetog sata za uslugu parkiranja na parkiralištu Karolina iznosi 4,00 kn / sat.


Radno vrijeme blagajne na adresi Prilaz kralja Salamona 4. je od 07:00 – 20:00 sati.
 

Povratak na novosti


Obavijest - ljetno radno vrijeme blagajne


Poštovani korisnici!
Obavještavamo Vas o promjeni radnog vremena blagajne u sjedištu firme na adresi Prilaz kralja Salamona 4. Radno vrijeme je ponedjeljak - subota od 07:00 - 21:00 sati.
 

Povratak na novosti


Obavijest - ljetno radno vrijeme

Obavještavaju se korisnici parkirališta da je od 01.06.2020. nastupila promjena radnog vremena te je sada radno vrijeme svih parkirališta (osim parkirališta Karolina koje je 24 satno parkiralite pon. - ned.) pon. - ned. od 07:00 - 22:00 sati. 

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Karolina

Obavještavaju se korisnici parkirališta Karolina da je od 01.06. nastupila promjena cijene usluge parkiranja.

Cijena svakog započetog sata za uslugu parkiranja na parkiralištu Karolina iznosi 15,00 kn /sat.

Povratak na novosti


Obavijest - promjena parkirališne zone.

Obavještavaju se korisnici parkirališta da je od 01.06. nastupila promjena parkirališne zone. Dosadašnje ulice II. ZONE (žuta): Istarska (od križanja sa Dubrovačke bratovštine), Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Riva prešle su u III. ZONU (bijelu) 15,00 kn / sat.
Promjena se odnosi samo na satna/dnevna plaćanja.
Stanarske/pravne povlaštene mjesečne karte II. Zone vrijede i dalje u ulicama Istarska (od križanja sa Dubrovačke bratovštine) Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Riva

Povratak na novosti


Obavijest - naplata usluge parkiranja

Obavještavaju se korisnici usluge parkiranja da se naplata usluge parkiranja vrši prema vremenima i cjenicima koji su istaknuti na vertikalnoj signalizaciji.
Ograničava se rad sa strankama,
te se iste pozivaju da svu komunikaciju vrše: elektroničkim putem, poštom ili telefonom.
Tel: 052/210-470
E-mail: reklamacije@pulaparking.hr
Informacije: info@pulaparking.hr
Adresa: Pulaparking d.o.o. Prilaz kralja Salamona 4, 52100 Pula
Izdavanje povlaštenih parkirališnih karata vrši se redovnim putem na našoj blagajni pon. - sub. od 08:00 -17:00 sati.
 

Povratak na novosti


Obavijest - ograničavanje rada sa strankama

Sukladno prijedlogu Stožera civilne zaštite Istarske županije o potrebi provođenja strožih mjera obzirom na blizinu granice s Italijom i dnevnih migracija lokalnog stanovništva

ograničava se rad sa strankama

te se iste pozivaju da svu komunikaciju vrše: elektroničkim putem, poštom ili telefonom.

Tel: 052/210-470

e-mail: reklamacije@pulaparking.hr

informacije: info@pulaparking.hr

adresa: Pulaparking d.o.o

Prilaz kralja Salamona 4, 52100 Pula

Izdavanje povlaštenih parkirališnih karata vrši se redovnim putem na našoj blagajni pon. - sub. od 07:00 -20:00 sati.

Povratak na novosti


Obavijest korisnicima parkirališta Giardini, Istarska ulica, Amfiteatarska i Carrarina ulica.

Obavještavaju se korisnici parkirališta da će se dana 26. veljače 2020. godine u razdoblju od 11:30 - 12:30 sati, povodom obilježavanja Dana ružičastih majica,  za potrebe održavanja revijalne utrke pod nazivom "Trkom protiv nasilja" za promet ograničiti ili zabraniti promet u sljedećim ulicama: Na trgu Portarata (start utrke), na Giardinima, u Istarskoj ulici, u Amfiteatarskoj ulici i u Carrarinoj ulici.

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Karolina

Obavještavamo korisnike kako će parkiralište „Karolina“ biti zatvoreno za parkiranje dana 08.02.2020., radi održavanja 6. Pulskog karnevala.

Korisnici parkirališta Karolina mogu koristiti parkiralište Carinski gat odmah nasuprot ulaza u parkrialište Karolina.

Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Povratak na novosti


Obavijest korisnicima parkirališta - Giardini, Zadarska, Cararrina i dobricheva ulica.

Obavještavaju se korisnici usluge parkiranja da se dana 11.01.2020. očekuje otežano parkiranje na lokacijama Giardini, Zadarska, Cararina i Dobricheva ulica zbog uklanja privremene regulacije prometa, i vračanje naplate usluge parkiranja.

Povratak na novosti


20.12.2019 skraćeno radno vrijeme

Obavijest svim korisnicima Pulaparkinga d.o.o. da će dana 20.12.2019. radno vrijeme svih službi biti skraćeno do 12:30 h. Želimo svima sretne blagdane! 

Povratak na novosti


Mali priručnik za opću upotrebu

“Priručnik za opću upotrebu”

Zahvaljujući suradnji s Gradom Pulom, MUP-om, JVP Pula i Zavodom za hitnu medicinu Istarske županije nastao je ovaj Priručnik za opću upotrebu, koji je koncipiran kao 4 "P" koji su razvrstani u skupine Parkiranje, Promet, Ponašanje i Propisi.  U ovom malom priručniku s puno podataka ima pregršt pametnih savjeta što se tiče samog parkinga (načini plaćanja), ponašanja u prometu i na parkirališnim mjestima, vožnje u kružnom toku, ali u njemu se nalazi i mnogo preventive što se tiče vožnje u alkoholiziranom stanju, vožnje po različitim vremenskim uvjetima, a građane se upoznaje i sa četiri glavne ubojice u prometu, a to su alkohol, prekoračenje dozvoljene brzine, nekorištenje sigurnosnog pojasa i uporaba mobitela.

 

Link na priručnik: https://www.pulaparking.hr/uploads/files/Pulaparking_knjizica_2019.pdf

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Karolina 21 i 22. studeni 2019

Obavještavaju se korisnici parkirališta Karolina da dana 21 i 22. studenog 2019. na parkiralištu Karolina neće biti moguće parkiranje vozila zbog održavanja vježbe u akvatoriju luke Pula pod nazivom NAMIRG PULA 2019. Mole se korisnici da koriste okolna parkirališta.
Više informacija na www.namirg.eu 

Povratak na novosti


Obavijest - 21. 11.2019. DAN BESPLATNOG PARKIRANJA UZ MASTERCARD

U brojnim hrvatskim gradovima, uključujući Pulu, 21. studenog je 'Dan besplatnog parkiranja', sada već tradicionalna akcija kojom je građanima, korisnicima Mastercard® kartica, omogućeno gotovo cjelodnevno parkiranje bez ikakvog troška.
Putem aplikacije PayDo, postojećim i novim korisnicima, na dan akcije dostupna je besplatna kupovina deset satnih parkirnih karata za jednu registarsku oznaku. Bilo da parkirate u mjestu stanovanja ili putujete na neku od lokacija gdje je PayDo aplikacija aktivna, svakako iskoristite ovu jednodnevnu akciju i u četvrtak 21. studenoga parkirajte potpuno besplatno.
Već sada na platformama za iOS i Android (App Store, Google Play) ili na web stranici: www.paydo.hr besplatno preuzmite aplikaciju PayDo. Nakon prijave u aplikaciju i registracije Mastercard kartice: bira se grad, unosi registarska oznaka vozila, potvrđuje parkirna zona i razdoblje, a kao način plaćanja određuje opcija 'Besplatno uz Mastercard'. Parkiranje sa 100% popusta tako je ostvareno u svega nekoliko klikova, na potpuno siguran i provjeren način te u skladu sa svjetskim standardima.
PayDo aplikacija inače je aktivna na lokacijama: Bale, Biograd na Moru, Bjelovar, Cavtat, Crikvenica, Čakovec, Dubrovnik, Đakovo, Đurđevac, Grožnjan, Hvar, Jastrebarsko, Karlovac, Kaštela, Koprivnica, Korčula, Kostrena, Ludbreg, Makarska, Marija Bistrica, Murter, Novi Vinodolski, Ogulin, Okrug Gornji, Omiš, Opatija, Orebić, Osijek, Podstrana, Poreč, Posedarje, Požega, Preko, Primošten, Pula, Rab, Rijeka, Rogoznica, Rovinj, Samobor, Sisak, Slano, Slavonski Brod, Solin, Split, Ston, Sveti Filip i Jakov, Šibenik, Tisno, Tribunj, Trogir, Trpanj, Tučepi, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vodice, Vodnjan, Vukovar, Zadar i Zagreb te u Zračnoj luci Dubrovnik i na Zagrebačkom Velesajmu.
Iako je SMS još uvijek najrasprostranjeniji oblik mobilnog plaćanja, plaćanje aplikacijama ima brojne prednosti za građane i društvo u cjelini te nema nikakvih dodatnih naknada. Osim svakodnevnih ušteda koje ostvaruju vozači koji koriste PayDo, za korisnike Mastercard kartica do kraja 2019. aktivna je i dodatna promotivna pogodnost: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun koji može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.
Za više informacija posjetite: www.paydo.hr ili Facebook stranicu https://www.facebook.com/paydoapp/

Povratak na novosti


Obavijest - Gradski stadion Aldo Drosina

Obavještavaju se korisnici parkirališta Marsovo polje, Marsovo polje  2, Croatia i Mehanika da dana 19.11.2019. od jutarnjih sati neće biti moguće koristiti usluge parkiranja zbog održavanja prijateljske utakmice Hrvatska – Gruzija na gradskom stadionu Aldo Drosina.

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Karolina

Obavještavaju se korisnici parkirališta Karolina da dana 14., 15. i 16. Studenog na parkiralištu Karolina neće biti moguće parkiranje vozila zbog izložbe taktičko-tehničkog zbora naoružanja i vojne opreme Hrvatske vojske u sklopu svečanosti otvorenja vojarne Hrvatski branitelji Istre. Molimo korisnike da koriste okolna parkirališta.

Povratak na novosti


Obavijest korisnicima usluge parkiranja u gradu Puli.

Posebna regulacija prometa i besplatan parking u gradu Puli

Zbog nove regulacije prometa u centru grada za sav promet zatvara se ulica Giardini, Laginjina na križanju sa Smareglinom i Anticovom, Zagrebačka na križanju s Dobrichevom, dok Zadarska ulica, od križanja sa Istarskom do križanja s Dobrichevom, postaje jednosmjerna u smjeru Istarske ulice. Carrarina ulica se pretvara u dvosmjernu slijepu ulicu, a taxi stanica će se izmjestiti na mjestu autobusnog stajališta u Istarskoj ulici.

Kako bi se građanima olakšao dolazak u centar Pule omogućeno je i besplatno parkiranje u svim zonama tijekom čitavog prosinca, dok će se fokus usmjeriti ka uklanjanju nepropisno parkiranih vozila i nepoštivanju prometne signalizacije.

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Karolina

Obavještavaju se korisnici javnog parkirališta Karoline da će u  sklopu rekonstrukcije raskrižja Ulice Starih Statuta - državne ceste DC400 i Ulice Riva, odnosno formiranje trajnog kružnog toka biti otežan promet prilikom ulaska i izlaska iz javnog parkirališta Karolina. Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa na način da će gradilištem jednim prometnim trakom biti omogućeno odvijanje prometa iz smjera  Ulice Partizanski put, odnosno Ulice 119. brigade prema Ulici Riva.
Promet u ostalim smjerovima odvijat će se zaobilazno, gradskim ulicama (Istarskom, Amfiteatarskom, Šetalištem Nella Milottija, Ul. Svetog Ivana te Flavijevskom ulicom). 

Povratak na novosti


Obavijest - Supilova ulica

Obavještavaju se korisnici javnog parkirališta Supilove ulice da će dana 05. 06. i 07.11.2019 godine od 09:00 do 13:00 sati površina parkirališta biti djelomično zauzeta od strane specijalnog vozila poduzeća Elektroistra Pula d.o.o. zbog radova na izmještanju kompletne elektroenergetske opreme.

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Dobricheva ulica

Obavještavaju se korisnici parkirališta u Dobrichevoj ulici da se očekuju poteškoće u parkiranju radi sanacije i uređenja parkirališta. Planirano vrijeme izvođenja radova 17.10.2019. 

Od 06:00 - 11:00 sati. 

Zahvaljujemo se na razumijevanju. 

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Dobricheva ulica

Obavještavaju se korisnici parkirališta u Dobrichevoj ulici da se očekuju poteškoće u parkiranju radi sanacije i uređenja parkirališta. Planirano vrijeme izvođenja radova 03.10. - 09.10.2019. 

Zahvaljujemo se na razumijevanju. 

Povratak na novosti


Obavijest - zimsko radno vrijeme

Obavijest - zimsko radno vrijeme

Obavještavaju se korisnici parkirališta da je od 01.10. 2019. nastupila promjena radnog vremena te je sada radno vrijeme svih parkirališta pon. - sub. od 07:00 - 20:00 sati.

Dosadašnje ulice III. ZONE (bijela): Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Riva prešle su u II. ZONU (žuta). 

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Dobricheva ulica

Obavještavaju se korisnici parkirališta u Dobrichevoj ulici da se očekuju poteškoće u parkiranju radi sanacije i uređenja parkirališta. Planirano vrijeme izvođenja radova 25.09. - 30.09.2019. 

Zahvaljujemo se na razumijevanju. 

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Karolina

Obavještavamo korisnike kako će parkiralište „Karolina“ biti zatvoreno za parkiranje od 25.09.2019. do 09.10.2019., radi održavanja Obrtničkog sajma Istre.

Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Karolina

Obavještavaju se korisnici parkirališta Karolina da je od 09.08. nastupila promjena cijene usluge parkiranja.

Cijena svakog započetog sata za uslugu parkiranja na parkiralištu Karolina iznosi 15,00 kn /sat.

Povratak na novosti


Novouređena parkirališta ublažila gužve na prometnicama

Oblačno vrijeme 15. je srpnja na pulske ulice izmamilo velik broj stranih gostiju koji ovih dana borave u Istri. Uobičajene gužve koje se pritom na prometnicama stvaraju, znatno su ublažila dva velika uređena parkirališta i to onaj na Mandraču i onaj na Marsovom polju koji su danas bili popunjeni do gotovo zadnjeg mjesta. Riječ je o parkiralištima koji se nalaze na svega nekoliko minuta hoda od najužeg centra grada, a ukupno mogu primiti 500-tinjak vozila. Kao i protekle godine, oba su se uređena parkirališta pokazala kao iznimno dobro i efikasno rješenje za prihvat većeg broja vozila koje u ljetnim mjesecima turisti rado koriste.

Povratak na novosti


Obavijest dobavljačima Pula parkinga d.o.o.

obavještavamo Vas da je Pula parking d.o.o.  (OIB: 92332318203) kao obveznik javne nabave obvezan sukladno Zakonu o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi (NN94/18), račune izdane od 1. srpnja 2019. godine zaprimiti isključivo u obliku elektroničkih računa, odnosno eRačuna.

Stoga Vas molimo da račune izdane od 1. srpnja 2019. godine šaljete putem Vašeg odabranog informacijskog posrednika u obliku eRačuna, jer iste poslane e-mailom ili u papirnatom obliku nećemo moći zaprimati, niti vršiti plaćanja istih.

Jedini računi koje će Pula parking d.o.o. moći prihvatiti kao pravovaljane su računi izdani u elektroničkom obliku sukladno europskoj normi, a poslani putem Vašeg izabranog informacijskog posrednika.

Više informacija

Za eventualne nejasnoće kontaktirajte:

Gracijela Blašković, referent općih poslova i  javne nabave

e-mail: gracijela@pulaparking.hr

tel: 052/555-800

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Karolina

Obavještavaju se korisnici parkirališta Karolina da je u ljetnom periodu naplate (01.06. - 30.09.) nastupila promjena cijene usluge parkiranja.

Cijena svakog započetog sata za uslugu parkiranja na parkiralištu Karolina iznosi 8,00 kn /sat.

Povratak na novosti


Obavijest - promjena parkirališne zone.

Obavještavaju se korisnici parkirališta da je od 01.06.  nastupila promjena parkiralište zone dosadašnje ulice II. ZONE (žuta): Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Riva prešle su u III. ZONU (bijelu) 15,00 kn / sat. 

Promjena se odnosi samo na satna plaćanja.

Stanarske/pravne povlaštene mjesečne karte II. Zone vrijede i dalje u ulicama Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Riva.

Povratak na novosti


Obavijest korisnicima parkirališta - utakmica Hrvatskog kupa 22.05.2019.

Obavještavaju se korisnici parkirališa Marsovo polje, Marsovo polje 2, Mehanika i Croatia da će parkirališta biti zatvorena od srijede 22.05. s početkom u 06:00 do četvrtka 23.05. do 06:00 sati. 

Korisnici povlaštenih karata za Marsovo polje  mogu koristiti okolna parkirališta. 

Povratak na novosti


Parkiralište Amfiteatarska ulica

Obavještavamo korisnike parkirališta Amfiteatarska ulica da će zbog potreba snimanja parkiralište djelomično biti zatvoreno  od 11.04.2019 do 12.04.2019.

Zahvaljujemo na razumjevanju. 

Povratak na novosti


Parkiralište Karolina

Obavještavamo korisnike parkirališta Karolina da će zbog potreba snimanja parkiralište Karolina biti zatvoreno - 11.04.2019 od 20:00 sati te 12.04.2019.

Korisnici mogu koristiti parkrialište Carinski gat, koje se nalazi odmah preko puta parkirališta Karolina.

Zahvaljujemo na razumjevanju. 

Povratak na novosti


Parkiralište Tržnica

Obavještavamo korisnike parkirališta Tržnica da će zbog izgradnje podzemnih kontejnera biti otežano parkiranje. 

Zahvaljujemo na razumjevanju. 

Povratak na novosti


Obavijest - zimsko radno vrijeme

Obavijest - zimsko radno vrijeme

Obavještavaju se korisnici parkirališta da je od 01.10. 2017. nastupila promjena radnog vremena te je sada radno vrijeme svih parkirališta pon. - sub. od 07:00 - 20:00 sati.

Dosadašnje ulice III. ZONE (bijela): Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Riva prešle su u II. ZONU (žuta). 

Povratak na novosti


Obavijest - radno vrijeme blagajne

Obavještavaju se korisnici  da će od 01.09.2018. nastupiti promjena radnog vremena blagajne u sjedištu Pula parkinga d.o.o, na adresi  Prilaz kralja Salamona 4.

Novo radno vrijeme je:   pon. - sub. od 07:00 - 20:00 sati.  Nedjeljom zatvoreno.

Povratak na novosti


Obavijest - ljetno radno vrijeme blagajne

Obavještavaju se korisnici  da će od 04.07.2018. nastupiti promjena radnog vremena blagajne u sjedištu Pula parkinga d.o.o, na adresi  Prilaz kralja Salamona 4.

Novo radno vrijeme je:   pon. - pet. od 08:00 - 21:00 sati i sub. od 07:00 - 20:00 sati. Nedjeljom zatvoreno.

Povratak na novosti


Obavijest - promjena parkirališne zone.

Obavještavaju se korisnici parkirališta da je od 01.06.  nastupila promjena parkiralište zone dosadašnje ulice II. ZONE (žuta): Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Riva prešle su u III. ZONU (bijelu) 15,00 kn / sat. 

Promjena se odnosi samo na satna plaćanja.

Stanarske/pravne povlaštene mjesečne karte II. Zone vrijede i dalje u ulicama Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Riva.

Povratak na novosti


Obavijest - ljetno radno vrijeme

Obavještavaju se korisnici parkirališta da je od 01.06.2016. nastupila promjena radnog vremena te je sada radno vrijeme svih parkirališta (osim parkirališta Karolina koje je 24 satno parkiralite pon. - ned.) pon. - ned. od 07:00 - 22:00 sati. 

Povratak na novosti


Obavijest – parkiralište Karolina

Obavještavamo korisnike kako će parkiralište „Karolina“ biti zatvoreno za parkiranje dana 03.02.2018., radi održavanja 4. pulskog karnevala.

Korisnici parkirališta Karolina mogu koristiti parkiralište Carinski gat odmah nasuprot ulaza u parkrialište Karolina.

Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Povratak na novosti


Obavijest – parkiralište Karolina

Obavještavamo korisnike kako će parkiralište „Karolina“ biti zatvoreno za parkiranje od 03.10.2017. do 19.10.2017., radi održavanja 20. Obrtničkog sajma Istre.

Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Povratak na novosti


Obavijest - zimsko radno vrijeme

Obavijest - zimsko radno vrijeme

Obavještavaju se korisnici parkirališta da je od 01.10. 2017. nastupila promjena radnog vremena te je sada radno vrijeme svih parkirališta pon. - sub. od 07:00 - 20:00 sati.

M-parking usluga  IV. ZONE (Zelena) m-parking broj 707102 - 8,00 kn/sat sada prelazi u 708522 - 4,00 kn/sat.

Dosadašnje ulice IV. ZONE (zelena): Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Riva prešle su u II. ZONU (žuta).

Povratak na novosti


Obavijest – parkiralište Karolina

Obavijest – parkiralište Karolina

Obavještavamo korisnike kako će parkiralište „Karolina“ biti zatvoreno za parkiranje 08.06. i 09.06. 2017. godine, radi održavanja akcije "Kupujmo hrvatsko".

Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Povratak na novosti


Obavijest - nova Zona - mparking - 707102 od 01.06.

Obavještavaju se korisnici parkirališta da je od 01.06. uvedena nova zona M-parking usluge IV. ZONA (Zelena) m-parking broj 707102 - 8,00 kn/sat

Dosadašnje ulice II. ZONE (žuta): Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Riva prešle su u IV. ZONU (zelena).

Promjena se odnosi samo na satna plaćanja.

Stanarske/pravne povlaštene mjesečne karte vrijede u II i IV ZONI.

Povratak na novosti


Nove tehnologije

Pozitivno mišljenje talijanskog časpisa Efficiency & Environment o sistemu parkirališnih senzora instaliranih na našim parkrialištima.

Dokumenti vezani uz sadržaj

 

Povratak na novosti


Obavijest -  radno vrijeme 15.04.2017.

Obavještavamo korisnike da dana 15.04.2017. blagajna u sjedištu Pula parkinga, Prilaz kralja Salamona 4 radi do 16:00 sati.

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Giardini

Obavještavaju se korisnici da će parkiralište „Giardini" biti zatvoreno za parkiranje dana 19.03.2017. godine, radi orezivanja stabala ladonja. 

 

Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Povratak na novosti


Obavijest – parkiralište Karolina

Obavještavamo korisnike kako će parkiralište „Karolina“ biti zatvoreno za parkiranje dana 18.02.2017. godine, radi održavanja Karnevala u Puli 2017. 

Korisnici parkirališta Karolina mogu koristiti parkiralište Carinski gat, nasuprot glavnog ulaza u parkiralište Karolina.

Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Povratak na novosti


Pula: Karolina zatvorena do 15. siječnja 2017.

Od 18. studenog 2016. do 15. siječnja 2017. godine na parkiralištu Karolina biti će onemogućeno parkiranje zbog postavljanja i organizacije klizališta Ledeni grad.

Svima onima koji žele parkirati u blizini Rive, ili posjeduju mjesečnu parkirnu kartu za Karolinu savjetuje se da koriste parkirališta kod Carinskog gata ili Rive.

Za sve upite možete se obratiti telefonski na broj 052 210 470 ili na adresu e-pošte info@pulaparking.hr.

Povratak na novosti


Obavijest - zimsko radno vrijeme

Obavještavaju se korisnici parkirališta da je od 01.10. 2016. nastupila promjena radnog vremena te je sada radno vrijeme svih parkirališta pon. - sub. od 07:00 - 20:00 sati.

M-parking usluga  IV. ZONE (Zelena) m-parking broj 707102 - 8,00 kn/sat sada prelazi u 708522 - 4,00 kn/sat.

Dosadašnje ulice IV. ZONE (zelena): Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Riva prešle su u II. ZONU (žuta).

Povratak na novosti


Obavijest – parkiralište Karolina

Obavještavamo korisnike kako će parkiralište „Karolina“ biti zatvoreno za parkiranje od 30.09.2016. do 15.10.2016., radi održavanja 19. Obrtničkog sajma Istre.

Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Povratak na novosti


Obavijest – parkiralište Karolina

Obavještavamo korisnike parkirališta Karolina o smanjenom kapacitetu parkirališta zbog održavanja EXPO sajma te pripreme za manifestaciju triatlon utrke IRONMAN. Poteškoće očekujemo u vremenu od 15.09.2016. do 19.09.2016. Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Marsovo polje

Obavještavaju se korisnici da će dana 26.08.2016. godine parkiralište Marsovo polje biti zatvoreno zbog radova na prometnoj signalizaciji. Korisnici povlaštenih karata za Marsovo polje mole se da koriste parkiralište Croatia Osiguranje i Mehanika.

Povratak na novosti


Obavijest - kupališta Stoja i Valkane

Obavještavaju se korisnici da od 01.07.2016. godine počinjemo sa naplatom ulaska u kupalište Stoja, prema slijedećim cijenama:

- osobni automobil 10,00 kn /dan

- motocikli i skuteri 5,00 kn/dan

Na kupalištu Valkane vršiti ćemo kontrolu ulaza za osobe s invaliditetom.

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Karolina

Obavještavaju se korisnici parkirališta Karolina da je u ljetnom periodu naplate (01.06. - 30.09.) nastupila promjena cijene usluge parkiranja.

Cijena svakog započetog sata za uslugu parkiranja na parkiralištu Karolina iznosi 8,00 kn /sat.

Povratak na novosti


Obavijest - nova Zona - mparking - 707102

Obavještavaju se korisnici parkirališta da je od 01.06. uvedena nova zona M-parking usluge IV. ZONA (Zelena) m-parking broj 707102 - 8,00 kn/sat

Dosadašnje ulice II. ZONE (žuta): Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Riva prešle su u IV. ZONU (zelena).

Promjena se odnosi samo na satna plaćanja.

Stanarske/pravne povlaštene mjesečne karte vrijede u II i IV ZONI.

Povratak na novosti


Obavijest - izmjene Odluka

Obavještavaju se korisnici parkirališta da su od 01.06.2016. nastupile izmijene u Odluci o vremenskom ograničenju, vremenu naplate i visini naknade za korištenje usluge parkiranja na javnim parkiralištima Grada Pule.

Odluku možete pronaći na ovom linku:

Link na Odluku

Povratak na novosti


Obavijest - ljetno radno vrijeme

Obavještavaju se korisnici parkirališta da je od 01.06.2016. nastupila promjena radnog vremena te je sada radno vrijeme svih parkirališta (osim parkirališta Karolina koje je 24 satno parkiralite pon. - ned.) pon. - ned. od 07:00 - 22:00 sati. 

Povratak na novosti


Obavijest - radovi Epulonova ulica

Poštovani korisnici parkirališta, 

dana 25.05.2016. u Epulonovoj ulici ispred kućnog broja 19. VODOVOD PULA d.o.o. vršiti će radove, te će parkiranje biti otežano.

Hvala na razumijevanju.

Povratak na novosti


Obavijest - proširenje područja za kupovinu povlaštenih karta.

Obavještavamo sve korisnike žute zone da smo proširili područje unutar kojeg se mogu kupiti povlaštene parkirališne karte na sljedeće ulice:

  • Nezakcijska ulica
  • Ravenska ulica
  • Akvilejski prolaz

U prilogu:

Link na izmijenjenu Odluku

Dokumenti vezani uz sadržaj

 

Povratak na novosti


Obavijest - radovi na parkiralištu “Pedagoški fakultet”

Obavijest - radovi na parkiralištu “Tržnica”

Poštovani korisnici parkirališta, 

dana 07.05.2016. vršiti ćemo obilježavanje horizontalne signalizacije i montažu senzora na parkiralištu Pedagoški fakultet.

Hvala na razumijevanju.

Slika: 1, 2

Povratak na novosti


Obavijest - radovi na parkiralištu “Tržnica”

Poštovani korisnici parkirališta, 

od dana 01.12.2015. pa do kraja tjednja vršiti ćemo obilježavanje horizontalne signalizacije na parkiralištu gradske tržnice.

Zbog radova i smanjenog kapaciteta parkirališta očekujemo otežano korištenje usluge parkiranja.

Hvala na razumijevanju.

Povratak na novosti


18. Obrtnički sajam Istre - parkiralište Karolina

Obavijest korisnicima parkirališta:

Parkiralište Karolina od 29.09 - 17.10.2015. godine zbog održavanja 18. Obrtničkog sajma Istre biti će zatvoreno.

Povratak na novosti


Triatlon utrka IRONMAN

Obavijest korisnicima parkirališta:

Parkiralište Karolina od 16. - 18.09.2015. godine raditi će sa smanjenim kapacitetom parkirališnih mjesta.

Od 19. - 20.09.2015. parkiralište Karolina je zatvoreno.

20.09.2015. stupa na snagu nova regulacija prema dokumentima u prilogu.

Prilog 1.

Prilog 2.

Dokumenti vezani uz sadržaj

 

Povratak na novosti


Naplata nedjeljom i blagdanom

Parkirališta koja su pod naplatom nedjeljom i blagdanom su: Istarska ulica (žuta zona), Amfiteatarska ulica, Flavijevska ulica, Valerijin park, Carinski gat, Riva, Kolodvorska ulica, Splitska ulica, Veslački klub i Jaht service. Navedena parkirališta obilježena su i vertikalnom signalizacijom koja upućuje na rad nedjeljom i blagdanom.

Povratak na novosti


Otvorena stanica za punjenje električnih vozila

Na parkiralištu Karolina danas je svečano otvorena stanica za punjenje električnih vozila, čime je Pula upisana u kartu gradova koji svojim stanovnicima i gostima nude mogućnost novog i ekološki prihvatljivog načina prometovanja.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić pohvalio je inicijativu i naglasio kako se Pula svakim danom sve više okreće ekološki prihvatljivijim izvorima energije. “Sama lokacija nove stanice na simboličan način povezuje drevnu Arenu i budućnost koja nam stiže kroz nove, sigurnije i ekološki prihvatljivije tehnologije“, istaknuo je Miletić te poželio da uskoro svi istarski gradovi dobiju svoju stanicu za punjenje električnih vozila.

Direktor Pulaparkinga d.o.o. Branislav Bojanić kazao je kako će ova stanica povećati ponudu i mogućnosti prometovanja između udaljenih gradova te približiti pulska parkirališta europskim i svjetskim ekološkim standardima.

Mladen Kutija, predstavnik austrijske tvrtke Elsta Mosdorfer koja je uz hrvatsku tvrtku Infoart najzaslužnija za otvaranje stanice, istaknuo je kako u svom radu poseban fokus pružaju novim tehnologijama oslanjajući se na iskusne i pouzdane partnere.

Predstavnik Infoarta Mario Hegeduš pojasnio je okupljenima glavna svojstva stanice te istaknuo veliku električnu sigurnost pri upotrebi i Internet priključak koji učinkovito prati sve statuse i radnje prilikom punjenja. „Pula će odsad svim posjetiteljima omogućiti direktnu povezanost sa Sjeverom Europe, posebice s Njemačkom i Austrijom gdje su ovakve stanice već uobičajene. Vjerujem kako će upravo ova stanica biti razlog povećanog broja gostiju koji se na put odlučuju električnim prijevoznim sredstvom“, naglasio je Hegeduš.

Naplata punjenja vršiti će se beskontaktnom prepaid karticom, SMS porukom ili izravno na blagajni parkirališta, a u promotivnom periodu punjenje će se za sve građane i goste vršiti besplatno.

Linkovi na vijesti o stanici za punjenje električnih vozila: 1

Povratak na novosti


Obavijest - promjena m-parking brojeva

NOVI SMS M-PARKING BROJEVI OD 01.04.2014.

Prema zakonskim propisima agencije koja je zadužena za nadzor usluga vezanih za elektroničke komunikacije HAKOM-Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije sukladno novim propisima,a za usluge mobilnog plaćanja poput usluge mParking propisano je korištenje 6-znamenkastih SMS brojeva za plaćanje s time da prve dvije znamenke moraju biti 70. Prema dosadašnjoj numeraciji, svi gradovi koji imaju mParking će zaključno s 01.04. 2014. god. morati ispred broja za plaćanje dodati broj 70. Od 01.03.2014 do 01.04.2014. usluga mParking će biti dostupna i po starim brojevima.

Novi brojevi za Pulu su prema tome :

1. zona 708521 - crvena
2. zona 708522 - žuta
3. zona 708523 - bijela

Od 1. travnja stara numeracija više neće biti aktivna.

Povratak na novosti


Obavijest - Smareglina ulica

Od srijede, 24. veljače pa do 22. ožujka 2015. godine, u sklopu projekta plinofikacije Pule u samom središtu grada, u jutarnjim satima započet će radovi na plinofikaciji Smaregline ulice i to na potezu od Trga 1. svibnja do raskrižja sa Laginjinom ulicom, zbog čega će se u navedenoj ulici prometovati jednim prometnim trakom.

Radove izvodi Plinara d.o.o. i Monte Serpo d.o.o. Pula, a nadzor obavlja tvrtka Starum d.o.o. Pula.

Mole se sudionici u prometu za strpljenje, razumijevanje i dodatan oprez prilikom prometovanja i poštivanje privremene regulacije prometa.

Povratak na novosti


Donacije za 2014. godinu

Društvo Pula parking d.o.o. daruje za kulturne, znanstvene, odgojno-obrazovne, zdravstvene, humanitarne, sportske, vjerske, ekološke i druge općekorisne svrhe onima kojima je to stvarno potrebno i to u obliku financijske pomoći. Pomoć se odobrava na temelju pismenog zahtjeva društvu, a o visini odlučuje direktor društva. U 2014. godini dodijeljene su donacije Manjadvorci, udruzi slijepih IŽ, SKI klubu Istra, udruzi Pokloni mi budućnost, hrvačkom klubu Istarski borac, udruzi ZUM, Inner Whell klubu Pula, udruzi HVIDRA IŽ, društvu sportske rekreacije Maraton, odbojkaškom klubu Marčana, judo klubi Istrski borac, boćarskom klubu Divšići, udruzi ART, Sigurnoj kući Istra, Hrv.časničkom zboru, udruzi Albatros Pula, judo klubu Pulafit, vaterpolo klubu Pula, udruzi udomitelja IŽ i Crvenom križu Pula.

Povratak na novosti


Obavijest - Izmjene Odluke o organizaciji naplate i kontrole parkiranja na javnim parkiralištima

Obavještavaju se korisnici parkirališta da je dosadašnja tolerancija za kupnju parkirališne karte od trenutka dolaska na parkiralište povećana sa dosadašnjih 5 minuta na 10 minuta.

Dokumenti vezani uz sadržaj

Izmjene Odluke o organizaciji naplate i kontrole parkiranja na javnim parkiralištima (u PDF formatu)

 

Povratak na novosti


Obavijest - parkiralište Karolina

Obavještavamo Vas kako će parkiralište „Karolina“ biti zatvoreno za parkiranje od 27.11.2014. do 15.01.2015., radi održavanja manifestacije GoodMood best, klizališta i Božićnog sajma.
Molimo Vas da u tom razdoblju koristite druga parkirališta, te se zahvaljujemo na razumijevanju. 

Korisnici parkirališne karte za Karolinu mogu koristiti okolna parkirališta Amfiteatarska, Flavijevska, Valerijin park, Carinski gat i Veslački klub, kao zamjenska parkirališta.

Dokumenti vezani uz sadržaj

Obavijest - parkiralište Karolina (PDF format)

 

Povratak na novosti


Nova ParkPOS usluga za jednostavnije plaćanje parkirne karte

S ciljem pružanja što većih pogodnosti korisnicima svojih usluga, poduzeće Pulaparking d.o.o. od 03. studenog započelo je s uvođenjem usluge ParkPOS. Nova usluga zamjenjuje postojeći način prodaje parkirnih karata na kioscima, satnih karata u obliku predtiskanih listića/blokova,novim elektronskim načinom prodaje. Umjesto listića/blokova, prodavači na kiosku izdaju potvrdu o kupljenoj elektronskoj parkirnoj karti za određenu registarsku oznaku automobila. Osim satnih parkirnih karata, na kioscima je moguća kupnja i dnevnih karata.

Usluga ParkPOS omogućava značajne prednosti za sve uključene strane. Parking operateri dobivaju mogućnost automatske evidencije izdanih parkirnih karata i automatsko izvještavanje,dok građani koji su korisnici usluge ostvaruju prednosti kroz povećanje dostupnosti i načina plaćanja parkirnih karata, eliminaciju potrebe za vraćanjem do automobila i ostavljanja karte na vidljivom mjestu. Potvrdu nije potrebno ostavljati u automobilu jer se svi podaci o kupljenoj parkirališnoj karti za određeni automobil odmah bilježe elektronskim putem u centralnoj bazi i dostupni su svim kontrolorima parkiranja putem mobilnih uređaja za kontrolu parkiranja. Također, uvođenje ovoga sustava znači i dodatni, jednostavniji način plaćanja za strane vozače kojima usluga mParking nije dostupna.

Kao dodatnu pogodnost u odnosu na dosadašnji način rada, vozači kojima je kontrolor izdao nalog za plaćanje dnevne parkirne karte isti mogu platiti na najbližem kiosku na kojem je dostupna ParkPOS usluga bez potrebe odlaska na poštu/banku ili na blagajnu parking operatera.

U Istarskoj županiji ova usluga dostupna je na kioscima Tiska i iNovina u gradovima Puli i Rovinju, a očekuje se širenje i na ostale gradove.

Prema zakonskim propisima agencije koja je zadužena za nadzor usluga vezanih za elektroničke komunikacije HAKOM-Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije sukladno novim propisima,a za usluge mobilnog plaćanja poput usluge mParking propisano je korištenje 6-znamenkastih SMS brojeva za plaćanje s time da prve dvije znamenke moraju biti 70. Prema dosadašnjoj numeraciji, svi gradovi koji imaju mParking će zaključno s 01.04. 2014. god. morati ispred broja za plaćanje dodati broj 70. Od 01.03.2014 do 01.04.2014. usluga mParking će biti dostupna i po starim brojevima.

Povratak na novosti


Kontakt info

Pula Parking d.o.o.
Prilaz Kralja Salamona 4
HR-52100 Pula

Tel.:052 / 210 470
Fax.: 052 / 210 501

E-mail: info@pulaparking.hr

MB: 1892975
OIB: 92332318203
ŽR:
HR6724020061100700599

Imate dodatnih pitanja ili nejasnoća u svezi naših usluga? Kontaktirajte nas

Copyright © 2019. Pulaparking d.o.o. Sva prava pridržana. Zaštita osobnih podataka (GDPR). Web development: E-scape Internet usluge.